torsdag 30 december 2010

Fordons klänning!!


Här är det långt mellan inläggen men det blir lite sytt och inte bara till N.
Nu är det I som fått en klänning hon har själv bestämt tyget och jag tycker den blev super fin. Mönstret är det samma som till dom här och jag tycker jätte bra om denna modell man kan använda den jätte länge först som klänning och sedan som tunika när barnet dragit iväg på längden!
Fordons tyget kommer från mjukatyger och den randiga trikån mins jag inte riktigt vart jag köpt.
Som sagt det blir inte många och långa inlägg nu för tiden försöker att passa på att blogga lite när det är lugnt, det som är jätte tråkigt är att jag inte hinner läsa era bloggar och kommentera men det ska bli bättring med det nästa år!!
GOTT NYTT ÅR
till er alla =)

söndag 19 december 2010

Snigel body!












Oj vad jag har ritat om detta mönster för att få det riktigt bra, och stackars N har fått vara provdocka. Ursprungligen är detta ett omlotts mönster från ottobre som jag har gjort om helt tror inte det finns en ända linje kvar från originalet.

Denna är i stl 62 fortfarande lite lång för N men han växer som ogräs så den passar snart. Nu när jag är nöjd med mönstret så har jag passat på att sy några som ska bli julklappar också men dom väntar jag med att blogga om tills efter jul =)
Tycker detta tyg är helt underbart och N är så fin i blått!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin